Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Martinet comença una nova temporada de caminades

Aquest diumenge, a les 9 del matí i des del Parc de la Pau, la revista El Martinet comença una altra temporada de les caminades, Tot Passejant pel Municipi.  <br />

En aquesta primera excursió del 2013 proposen fer la ruta que es va fer el passat 11 de novembre en la 2a. Cursarroca, organitzada pel Club Esportiu Fent Amics, en la modalitat de caminada. La ruta passa per uns quants turons del municipi, els més propers del nucli martinenc, però, sense arribar a coronar les parts més altes.

La caminada, que introdueix un petit canvi respecte l’itinerari original, tindrà un recorregut d’11 quilòmetres aproximadament i es preveu arribar a 2/4 de dues del migdia. Des d’El Martinet es recomana anar ben calçat i portar aigua i l’esmorzar.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: