Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres dansa a Cal Bolet amb Sota Faldilles, de la companyia vilafranquina Gestacions

Sota Faldilles és un viatge antropològic, màgic, poètic i visual que ens conduirà a descobrir què hi ha darrere d’una de les nostres tradicions. Us heu preguntat mai d’on ve el Ball de Gitanes? Per què es trenen i destrenen cintes a l’entorn d’un pal? Per què de gitanes?<br />

Sota faldilles ens convida a fer un viatge fantasiós pels orígens més terrenals, les vivències personals i el sentit col•lectiu que s’amaguen sota les faldilles del Ball de Gitanes.<br />De la llavor a l’arbre, de l’arbre a la vida, de l’individu al clan, del clan al ball. Un recorregut ple d’aventures, que transcorren entre el teatre, la dansa, la música i l’humor. Un espectacle per a tots els públics que connecta manifestacions d’arrel popular i tradicional amb una nova mirada contemporània.<br />Aquest espectacle es va crear en el marc d’una residència de la companyia vilafranquina Gestacions al Teatre Cal Bolet. Es va estrenar per la Festa Major 2012 i ara es torna a representar en el marc de la programació estable.<br />Després de la representació, el públic està convidats a una tertúlia amb l’equip artístic. Anirà acompanyada d’una copa de vi per gentilesa de la Taverna del Vinseum i Finca Viladellops.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: