Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alliberament d’un rapinyaire, el proper diumenge, a Sant Pau

Aquest proper 10 de març, es farà la passejada prevista pel passat 24 de febrer, i que va haver-se d’ajornar a causa de la nevada.

L’activitat consistirà en una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop allà, en l’alliberament d’un ocell procedent de l’equipament de recuperació de fauna que la Generalitat de Catalunya té a Torrefarrussa.<br />Un cop s’hagi alliberat l’ocell, el naturalista i expert en ornitologia, Xavier Bayer, farà una explicació sobre com viuen les aus rapinyaires nocturnes del nostre territori, i seguidament es podrà fer un taller de dissecció d’agagròpiles, per conèixer en major detall els hàbits alimentaris d’aquests ocells.<br />El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11h del matí. L’activitat durarà entre dues i tres hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: