Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2 penedesenques, Premi Sambori Òmnium

3.500 alumnes d’escoles de l’Alt Penedès, el Garraf, l’Anoia i el Baix Llobregat han participat a la 7a edició del Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar en llengua catalana. 

Un any més, la participació en aquest premi ha crescut respecte edicions anteriors i ha involucrat més alumnes al voltant d’un premi que té com a objectiu principal promocionar la creativitat en llengua catalana a les aules. <br />
Aquesta setmana s’han lliurat, a Vilanova, els guardons de la primera fase per als alumnes d’aquestes quatre comarques i entre els premiats hi ha la vilafranquina Emma Lobato, que cursa 3r a l’escola Mas i Perera, i Berta Coral, que estudia sisè a l’escola El Castellot de La Múnia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: