Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Projecció de fotografies sobre Egipte

El Grup Excursionista del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal organitza una projecció de fotografies d’Egipte.

Amb el títol de "Egipte: sol, creu i mitja lluna" i les fotografies de Josep Bas, el mateix fotògraf i Rafael Hernández faran un recorregut des d’Alexandria fins a Luxor passant pels oasis. Les imatges recullen el dia a dia de la gent, els monuments faraònics i una autèntica excavació arqueològica on treballa gent de la Universitat de Barcelona i la Societat Catalana d’Egiptologia.<br />L’acte tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: