Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentació JERC a Sant Sadurní

Joan Tardà i Gerard Gómez aposten per mobilitzar el jovent per fer front a les polítiques neoliberals i per lluitar a favor de la independència

Més de mig centenar de persones van assistir a la presentació de les JERC a Sant Sadurní que va comptar amb la participació del diputat Joan Tardà i del portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral. <br />El portaveu de les JERC de la capital del cava, Sadurní Oliver va destacar que la nova secció local neix amb la voluntat de treballar per la independència i per un país just i social alhora que implicar-se per fer millor Sant Sadurní. <br />El portaveu nacional del jovent independentista, Gerard Gómez, va destacar que davant la situació actual cal prendre la iniciativa i passar a l’acció, tot defensant que els joves no volen ser la generació perduda, Va insistir en que es la generació més preparada i volen poder viure en un país lliure i just i amb igualtat d’oportunitats per a tothom. <br />L’acte de presentació de les JERC el va tancar el diputat a Madrid Joan Tardà que va fer una dura crítica a les polítiques neoliberals que s’han imposat arreu d’Europa. Tardà va assegurar que l’ofensiva del neoliberalisme és brutal, pretén una societat on es consideri que el treball és un privilegi i no un dret i això és inacceptable. El diputat republicà va exposar que el procés independentista ha de servir per poder canviar el sistema i poder portar a la pràctica el somni de tot republicà: la renda bàsica.<br />La nova secció local de les JERC va comptar amb el suport de la diputada pel Penedès Teresa Vallverdú, de diferents dirigents d’ERC de la comarca i de Josep Maria Ribas, l’alcalde de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: