Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Tutusaus ha presentat una denúncia contra David Masdeu per injúries i calúmnies

El regidor republicà de Puigdàlber, Pere Tutusaus, ha presentat una denúncia contra l’alcalde, David Masdeu, per injúries i calúmnies.<br />

<br />El passat 18 de febrer el grup municipal d’ERC va convocar una roda de premsa per explicar que ha presentat una denúncia a l’Oficina Antifrau per l’adjudicació del POUM de Puigdàlber a l’empresa Josep M.Martí i Arquitectes Associats. El regidor Josep Penya, acompanyat de la resta de regidors del grup municipal Maria Dolors Fernández i Pere Tutusaus, asseguraven que en el procés d’adjudicació del projecte hi ha hagut irregularitats.

Just una setmana després, aquest dilluns, l’alcalde d’Unió Democràtica, David Masdeu, també ha convocat als mitjans per assegurar que l’adjudicació es va fer seguint el procediment correcte i que aquesta mateixa setmana faran arribar tota la informació a l’Oficina Antifrau. Masdeu també apunta una possible trama de corrupció relacionada amb el regidor d’Esquerra, Pere Tutusaus. <br />Arran de les manifestacions de Masdeu, Pere Tutusaus va presentar ahir, dimarts, davant del jutjat de guàrdia de Vilafranca una denúncia contra l’alcalde de Puigdàlber per injúries i calúmnies respecte a les seves manifestacions sobre una “possible trama de corrupció” i “enriquiment injust”.

El regidor republicà ha demandat “responsabilitats d’immediat per les acusacions sense cap fonament”, recordant que només és  regidor des de juny de 2011. Cal apuntar però que Pere Tutusaus és el marit de Maria Elias, qui va ser alcaldessa per CiU durant un any i mig, des del maig del 2007 al febrer del 2009.

<br /><br />A Elias la va substituir el convergent Pere Ferrer. Ferre va ser desbancat de l’alcaldia el juny del 2010, amb una moció de censura presentada per David Masdeu que, tot i ser president comarcal d’Unió, en aquells moments formava part del consistori de Puigdàlber sota les sigles d’Independents Units per Puigdàlber, donades les desavinences entre Convergència i d’Unió en aquest municipi. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: