Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Navarro retreu a CIU que no ha fet cap esforç per pactar amb la CUP

La sociovergència ha agafat per sorpresa a la CUP. <br />

Un dels seus dos regidors, Xavier Navarro, ens deia aquest matí que és un pacte ideològicament buit i es preguntava per què encara no havien fet públic l’acord programàtic. Acord que l’oficina de premsa de l’ajuntament de Vilafranca ha tramès al migdia.

De l’acte de signatura, la CUP lamenta les paraules i les formes de Pere Regull al justificar el pacte, retraient a la resta de grups que viuen instal•lats en el no. Segons Navarro, difícilment s’hi podien haver sumat si no en sabien res, ni disposen del contingut de l’acord entre CIU i PSC.

Navarro acusa el grup municipal de CIU a Vilafranca de no estar habituat a negociar i de manca de cultura democràtica.

La CUP insisteix que CIU no ha fet esforços per pactar amb ells i enumera nombrosos exemples. Des de l’incompliment amb els pressupostos participatius, qüestió bàsica per a la CUP, fins al més recent i flagrant: Navarro ha recordat que fa 3 setmanes van lliurar al 1r. Tinent d’Alcalde, Aureli Ruíz, una proposta de pressupost per al 2013 i que encara esperen una resposta.

La CUP també alerta que l’entrada del PSC als òrgans de govern comportarà un sobrecost, en dietes o una fórmula similar.

Navarro qualifica l’acord entre CIU i el PSC de pacte "tancat, fosc i fet als despatxos".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: