Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rua de Vilafranca a RTV

Ràdio Vilafranca i Penedès TV ofereixen com cada any la retransmissió en directe de la Rua de Carnaval.<br />

<br />Un any més aquesta casa oferirà en directe el pas de les carrosses i comparses pels carrers de Vilafranca. Aquest any els conductors seran l’Àlex Santamaria i el Pep Vergés, tots uns veterans ja d’aquesta retransmissió.

<br />Com sempre les càmeres estaran ubicades a l’entorn de la Rambla de Sant Francesc, de manera que els participants a les carrosses faran un ball, amb una il•luminació especial, al seu pas per on estaran situats els equips d’enregistrament.

<br />Les càmeres de Penedès TV faran arribar tot l’ambient de la rua de carnaval de Vilafranca a casa de molts penedesencs. La durada aproximada és de dues hores. La retransmissió començarà aproximadament a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: