Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Itineraris guiats als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

La Xarxa de Parcs Naturals proposa durant els caps de setmana de tot l’any un seguit d’itineraris programats als parcs del Garraf, d’Olèrdola i el Foix. Com a novetat, enguany, les passejades guiades permeten obtenir un descompte en alguns restaurants del programa El Parc a taula. <br />

Es tracta d’itineraris d’entre dues i quatre hores de durada, la majoria en diumenge, guiats per un educador ambiental i expert coneixedor del territori, que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del parc i dels seus municipis.

Les sortides estan dirigides a un públic general i familiar. Es recomana la inscripció prèvia, per garantir-ne la participació.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: