Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit en les portes obertes del Vinseum

 

Coincidin

t amb el primer diumenge de mes el Vinseum va tornar a obrir portes el passat 3 de febrer i es va omplir de visitants amb ganes de conèixer les novetats del museu.

<br />El diumenge, 3 de febrer, com cada primer diumenge de mes i com és tradicional al Vinseum, les portes s’han obert a tots els visitants. En aquesta ocasió el nombre de visitants ha estat notable, potser també perquè encara queden molts penedesencs que no han anat a veure la remodelació de l’edifici del Palau Reial, i la nova oferta museística. Però no només hi havia visitants de Vilafranca i l’entorn. També hi havia persones d’altres indrets de Catalunya.<br />És el cas per exemple de la Marta Domenech, gerent d’un hotel al Priorat, que visitava les instal•lacions acompanyada d’amics que té al Penedès. La valoració del que va veure era molt positiva.<br /><br /><br /><br />Era la primera vegada que la Marta visitava el museu. També el visitava per primera vegada un jove vilafranquí, el Marc Estalella, que també s’enduia una bona impressió del Vinseum.<br /><br /><br /><br />També del Penedès, un elaborador de Subirats, en Joan Carol, visitava les noves instal•lacions amb curiositat i amb al comparació del record que guardava de l’antic Museu del Vi.

<br /><br />La seva opinió era positiva, sobre tot pels continguts explicatius interessants pels experts coneixedors del món del vi, però també amb pedagogia a l’abast de tots els públics.<br />

<br /><br />Un dels aspectes positius que també destaquen tots els visitants és que desprès de la visita es pot acabar amb una bona copa de vi o de cava a les mans.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: