Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de Reugenio al Casal

Aquest dissabte, Reugenio ha fet reviure el record del gran humorista Eugenio i el seu inoblidable “saben aquel que diu …?”<br />

<br />El Casal de Vilafranca ha acollit un espectacle que recupera tota l’essència del personatge sobre els escenaris. Reugenio és, sense cap mena de dubte, el millor de tots els qui han interpretat Eugenio durant tots aquests anys, tots amb alguna cosa en comú, un enorme respecte i admiració per l’artista que tant ens va fer riure.

<br />L’espectacle està dirigit per Gerard Jofra, fill de l’humorista i protagonitzat per un actor que respon al nom artístic de Reugenio. <br /><br />Gerard Jofra ens explica que tot va sorgir de forma casual, quan ell velia retre un homenatge al seu pare i es va posar en contacte amb l’imitador.

<br /><br />Fa més de deu anys que el genial humorista Eugenio ens va deixar, però aquest espectacle agafa el relleu i recull el testimoni tal com va ser, fent que el seu humor es mantingui entre nosaltres, tant per als que no el van poder veure en viu, com per a les generacions que se’l van perdre, per als que el van gaudir i volen continuar fent-ho.<br />

Per aquells que encara recorden Eugenio cal dir que la imitació és molt fidel. <br />N’escoltem un fragment de l’inici de l’espectacle.<br />Reugenio va oferir un repertori d’acudits d’Eugenio durant més d’una hora que va fer riure i disfrutar al públic que va asistir al Casal.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: