Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei d’Esports de Sant Sadurní ha programat una nova activitat per aquest 2013

Es tracta d’Activa’t, una activitat dirigida a persones d’entre 16 i 60 anys amb un nivell físic mitjà i un cert nivell aquàtic, que combina diferents modalitats aquàtiques com aigua-gim, fitness aquàtic i aquarunning, amb suport material i diferents materials.<br />

És una activitat molt complerta que combina l’aigua amb activitats a l’aire lliure i que té per objectiu enfortir la musculatura i guanyar elasticitat en general, a banda de millorar a resistència respiratòria i muscular i la mobilitat articular.<br />L’activitat s’iniciarà el 4 de març i finalitzarà el 27 de maig i es farà els dilluns al matí.<br />Les inscripcions es poden fer al Servei d’Esports de Sant Sadurní.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: