Dissabte, 26 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comerç dels Monjos reparteix 5.500€ en premis

Aquest dijous s’ha fet el lliurament als guanyadors de la mega panera del Comerç del Foix.<br />

Aquest és el cinquè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, una campanya ja consolidada a Santa Margarida i els Monjos tan per comerciants com per consumidor.<br />Aquest any la xifra ha arribat a prop dels 5500€ entre totes les aportacions dels associats.

<br />El primer premi dotat amb més de 2.500 euros pel número 46.210, se’l va endur la Maria Sánchez i el va repartir la botiga Casa Ametller. La seva jove la va acompanyar per recollir el premi, convençuda que també en prodrà aprofitar alguna cosa.

<br /><br />El segon premi pel 74.138 valorat amb més de 1.500 euros i lliurat pel Forn La Cova de l’Avinguda, se l’ha endut la Rafi Díaz, que se’l vol gastar ben aviat.

<br /><br />I el tercer i últim premi valorat amb més de mil euros pel número 14.897 repartit per l’Area de Guissona ha estat per Manuel Julián González, que considera el premi com una molt bona ajuda en moments de crisi com els que vivim.  <br />Unes 100.000 butlletes es van anar repartint gratuïtament entre els clients de les botigues que feien les seves compres de Nadal.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: