Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos nous llibres de poesia

L’Agrícol acull una doble sessió poètica amb la presentació dels llibres "L’enunciat" i "Radar"

En un acte organitzat per la secció literària del Centre Artístic Penedès "l’Agrícol", es va fer la presentació dels darrers llibres publicats per Josep-Ramon Bach i per Ricard Mirabete; "L’Enunciat" i "Radar" respectivament.<br />Bach explicava que "L’Enunciat" és un llibre escrit al llarg de 30 anys, en que ha anat recollint en una llibreta idees i versos curts. És per tant una amalgama sobre la vida de l’escriptor, que reflexe també la seva personalitat.

 

Destaca també que és una obra que no va néixer com a llibre; i que es concreta en 666 aforismes poètics.<br /> Per la seva banda, Mirabete comenta que "Radar" és un llibre sobre la ciutat de Vic, escrit amb la voluntat de donar-li entitat literària com la de qualsevol altre ciutat europea. Comenta que el va escriure durant els tres any que va viure a Vic.

Ambdós autors i els seus llibres van ser presentats per el poeta penedesenc Santi Borrell.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: