Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un veí de Torrelles acusat de diversos robatoris

Els Mossos d’Esquadra detenen un veí de Torrelles com a presumpte autor de set robatoris amb força a domicilis del Baix Llobregat<br />

<br />Agents dels Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació de les comissaries de Cornellà i L’Hospitalet de Llobregat van detenir, el passat 21 de febrer, David F.C, de 29 anys, nacionalitat espanyola i veí de Torrelles de Foix, com a presumpte autor de set robatoris amb força a domicilis i dos robatoris amb força a establiments.<br />En els darrers mesos, els investigadors havien detectat un increment de robatoris amb força a interior de domicili a les localitats de Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí, amb el modus operandi d’escalament i forçament tipus palanca a finestres i portes d’accés a les vivendes. Els primers fets es remunten el mes de setembre, en dos pisos a la localitat de Cornellà de Llobregat.<br />Finalment, el passat 20 de febrer, els mossos de L’Hospitalet de Llobregat el van poder localitzar i detenir al mateix municipi. <br />Al detingut se li imputen un total de set robatoris amb força a domicilis, quatre a Cornellà de Llobregat, dos a L’Hospitalet de Llobregat i un a Sant Joan Despí. També se li imputen dos robatori amb força a establiments a Cornellà, un primer en una clínica dental i un segon, en una autoescola. Part del material sostret va poder ser recuperat i retornat a les seves víctimes. <br />El lladre, amb un total de 43 antecedents per delictes contra el patrimoni, va ingressar a presó.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: