Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Curs per a persones en atur a Sant Martí

Sant Martí organitza un curs per aconseguir el certificat de professionalitat d’Atenció Sanitària a Persones Dependents

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, seguint en la línia de fomentar el Pla d’Ocupació Local que porta a terme aquesta legislatura per lluitar contra l’atur, ha arribat a un acord amb el Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, per organitzar un curs gratuït que permeti aconseguir el Certificat de professionalitat d’Atenció Sanitària a Persones Dependents en institucions socials. <br />El curs va adreçat a aturats menors de 30 anys i es realitzarà a la Sala Polivalent de Sant Martí Sarroca a partir de març, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia. El curs, d’una durada total de 450 hores, inclou pràctiques en empresa. <br />Les inscripcions s’han de realitzar a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca en horari d’oficina.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: