Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ratxes de vent de 80km/h a Font-rubí

Davant la previsió per avui de fortes ratxes de vent, Protecció Civil de la Generalitat manté en fase de prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT.

La previsió afecta el nord del país, la serralada de Tarragona i també algun punt de ponent. A les zones afectades per la neu i el vent s’espera que es produeixi el fenomen del torb. Per demà dimecres s’espera que el risc de forts vents s’estengui a tot el territori català.

Aquest matí, el vent ha bufat de component oest i nordoest al litoral i prelitoral sud, sobretot, afectant les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Camp, el Priorat i el Baix Ebre.<br />Al Penedès, per exemple, s’han registrat ratxes de 80 km/h a Font-rubí.

Protecció Civil de la Generalitat recomana, si és possible, evitar els desplaçaments per carretera en les zones afectades per forts vents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: