Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola rebutja la Llei Wert

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola va aprovar el passat 28 de desembre una moció de rebuig a l’avantprojecte de llei de reforma educativa, l’anomenada Llei Wert.   <br />

En la moció s’expressa "la indignació i el rebuig" a un projecte "que suposa un atac frontal als drets més elementals del poble català". Així mateix, el ple considera" inacceptable que els drets dels infants siguin víctima de la impotència del nacionalisme espanyol".

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola també expressa el suport a totes les mobilitzacions de la població i de la comunitat educativa que es duguin a terme en defensa del model d’ensenyament en català i contra la proposta de llei del ministre Wert.

La moció recull el contingut d’un acord del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: