Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressen a presó per robatoris a habitatges

S’ha detingut i han ingressat a la presó dos delinqüents per trobar-se implicats en diferents robatoris d’habitatges.

<br />Gràcies a la cooperació i coordinació operativa entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, el Jutjat d’Instrucció número 5 de Vilafranca ha decretat l’ingrés a presó de dos delinqüents per trobar-se implicats en sis robatoris a diferents habitatges.

<br />Els fets es van desencadenar el passat dimecres, dia 16 de gener, quan una trucada telefònica va alertar a la Policia Local que dos individus sospitosos acabaven de saltar la tanca d’un xalet ubicat al barri de Sant Julià i que podrien estar cometent un robatori.

<br />Ràpidament es van desplegar diverses dotacions policials fins el lloc de la incidència. En arribar els agents van envoltar l’immoble i van garantir un perímetre de seguretat per tal d’evitar la fugida dels delinqüents. Un cop assegurada la zona van accedir al jardí de la casa afectada pel presumpte robatori i van sorprendre in fraganti els dos individus tot just quan estaven forçant el pany d’una porta per accedir a l’interior de la casa. Tot i que els lladres van intentar fugir corrent els agents van poder interceptar-los i practicar la seva detenció.  També es va poder imputar als dos individus detinguts cinc robatoris comesos a d’altres domicilis del territori català.

<br />Les persones detingudes i ingressades a presó viuen a Barcelona i Sabadell, i tenen 30 i 19 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: