Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fomentar el joc entre les famílies

L’associació ADALT i la Biblioteca Torras i Bages engeguen un cicle per fomentar el jocs entre les famílies.<br />

Aquest dissabte passat al matí arrencava a la biblioteca Torras i Bages una nova iniciativa de l’associació vilafranquina ADALT, que es dedica al foment de les activitats lúdiques al voltant de jocs de taula, de rol i videojocs. A banda d’organitzar les jornades Juguem, que tenen lloc a l’octubre, ADALT vol seguir fomentant el joc i tots els valors que se’n deriven d’una manera més quotidiana. Per això, amb la biblioteca com a seu, ha començat un cicle que, sota el lema Juguem en família permetrà a tots aquells que ho desitgin conèixer nous jocs de taula i jugar-hi amb altres persones.
Dissabte es va poder jugar a jocs de taula que estan indicats a partir de quatre anys. Però les famílies que venien amb nens i nenes menors podien jugar-hi igualment adaptant les normes a les capacitats de cadascú.

L’Associació per la Divulgació d’Activitats Lúdiques i Tècniques considera que, en els temps actuals, on les opcions d’oci cada cop són més àmplies, és important trobar alternatives de lleure més econòmiques i socials com són els jocs de taula i, des de la biblioteca, s’ha facilitat la tasca de difondre’ls i gaudir-los en família.

En aquests tallers es continuaran fent demostracions i assessorament per part dels membres de l’associació dels diferents jocs seleccionats. Les sessions tindran lloc mensualment, sempre els dissabtes, a la sala infantil de la biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: