Dissabte, 26 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el col.lectiu Arran de Vilafranca

Aquest dissabte, va tenir lloc a Vilafranca la celebració dels 8 anys de moviment independentista juvenil a la vila i també, la presentació d’Arran Vilafranca.<br />

La jornada va començar amb un sopar popular, que va anar a càrrec de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès, on els beneficis anaven destinats a cobrir despeses relacionades amb casos repressius de la comarca. Aquest sopar va comptar amb una assistència d’ una setantena de persones, que van disfrutar d’una fideuà. Enguany, celebraven dos fets.

El primer, la celebració del vuitè aniversari de moviment juvenil de l’esquerra independentista a Vilafranca. Per altra banda, celebraven també la presentació d’Arran Vilafranca, organització sorgida aquest estiu degut a la confluència de Maulets i la Coordinadora de l’Assemblea Juvenil de l’Esquerra Independentista.

<br />Arran va nèixer a l’estiu del 2012 amb la convicció d’esdevenir una eina aglutinadora útil per al jovent d’arreu dels Països Catalans en la lluita per l’alliberament nacional, social i de gènere. <br />Des d’Arran treballen per construir un futur digne per al jovent. Per aconseguir-ho organitzen la seva  lluita al voltant de tres eixos principals, la independencia, el socialisme i el feminisme. També consideren com a pròpies la lluita ecologista, per un habitatge i treball dignes, la lluita antifeixista, per l’educació pública i popular, l’antiracisme i la solidaritat internacionalista.<br />Desprès del sopar va ser l’hora de la música amb At Versaris i Conflicte, tot amenitzat també amb la xaranga Sidral Brass Band.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: