Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC exposa a Pere Navarro la necessitat de tenir una estació de regionals

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialista, Pere Navarro, es va reunir divendres amb els càrrecs electes socialistes a l’ Alt Penedès i al Garraf. 

L’objectiu de la trobada ha estat mantenir un diàleg amb els responsables polítics de les dues comarques per explicar la línia del partit i conèixer les necessitats del territori. <br />
Segons el primer secretari de l’Agrupació socialista de Vilafranca, Francisco Romero, bàsicament van parlar-li de la millora de Rodalies i de l’estació de trens regionals a Vilafranca.

Pere Navarro va posicionar-se perquè l’Alt Penedès i el Garraf tinguin el pes que els correspon.

Quant a l’actualitat política nacional, Pere Navarro es va tornar a mostrar partidari del dret a decidir, sempre que es produeixin totes les garanties polítiques i jurídiques.

Pere Navarro assegura que no es tracta de que el PSC se sumi a una proposta d’altres, sinó d’arribar a consensos entre els partits que defensen el dret a decidir i critica que el document no s’hagi redactat conjuntament de bon principi.

La trobada amb càrrecs electes socialistes a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, celebrada divendres al Centre Àgora de Vilafranca, ha estat la primera que Pere Navarro manté amb dirigents territorials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: