Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa SEFED de Vilafranca inicia un nou curs

El Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament vilafranquí va posar en marxa el passat 2 de gener el primer cicle del 2013 del programa SEFED, Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives, amb un alumnat integrat per 32 persones en situació d’atur. <br />

Des de l’any passat, el programa SEFED s’imparteix de forma que unes 650 hores es fan de manera presencial i 160 a l’Aula Virtual i s’incorporen, de forma sistemàtica, les pràctiques en empreses.

El Programa SEFED és un projecte de formació ocupacional que té com a finalitat la qualificació de persones en atur, sota la metodologia de la simulació. El programa, que compleix els seus 25 anys de funcionament, aposta per aquesta metodologia d’aprenentatge que continua sent innovadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: