Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El poeta de Sant Sadurní Ian Bermúdez presenta el llibre “Ser home” on explica la seva experiència com a transsexual

Bermúdez fa anys que escriu poemes. Des de ben petit omplia llibretes amb les seves emocions i sensacions. Per sobre de tot, el llibre parla de la transsexualitat i de les seves vivències, però també de la seva reivindicació: que tots som éssers humans, i que hi ha multituds de maneres de ser home.

La seva voluntat no era fer un llibre, sinó que rellegint els textos que tenia, els va ensenyar als seus amics, i se’n va adonar que podia publicar-lo. No tot, però, són aspectes negatius i confia que poc a poc es vagin normalitzant les situacions com la seva. <br />Aquest és el primer llibre que escriu l’Ian. No sap si ho tornarà a fer, però assegura que li agradaria, i que, per tant,  no ho descarta. Aquest cop, però, ha hagut d’autoeditar-se’l, i alguns amics l’han ajudat, com per exemple, en els dibuixos. <br />L’Ian també explica que la funció del llibre no és només reivindicativa, sinó que hi ha una part que consisteix simplement en explicar-se. El llibre “Ser home” s’ha presentat a la Biblioteca Torras i Bages i és un acte més dels que es fan durant les Festes de Sant Raimon. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: