Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Curs per a enòlegs i tècnics de cellers que elaborin vins en botes

El Clúster Innovi i la Denominació d’Origen Penedès organitzen per dijous un curs adreçat a aquests col•lectius, sota el títol "Lluita integral davant el caràcter fenolat del vi", que impartirà el professor Antonio Palacios. El curs es farà a les instal•lacions del Centre Àgora, a Vilafranca, des de les 4 de la tarda i fins a les 8 del vespre.<br />

Antonio Palacios és doctor en Biologia, especialista en tècniques enològiques, expert en Microbiologia Fermentativa i Química de les alteracions organolèptiques del vi i professor a la Universitat d’Enologia de la Rioja.<br /> Al llarg de la sessió s’exposarà amb detall el perill que representen alguns llevats contaminants, els processos del tractament, neteja i manteniment de les botes de vi. També es plantejaran els avenços en la desinfecció de botes i processos fenolats en el vi que s’han produït darrerament.<br /> Es pot demanar més informació d’aquest curs a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: