Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració a Vilafranca en suport al Parlament

Un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de la Vila en suport a la declaració de sobirania del Parlament català.<br />

<br />A les sis i pocs minuts el Parlament de Catalunya aprovava la declaració de sobirania del poble de Catalunya i pel dret a decidir, proposta que presentaven CiU, ERC i ICV i que ha rebut els seus vots , més un dels tres vots de la CUP, els altres 2 s’han abstingut. 15 dels 20 diputats del PSC hi han votat en contra, i 5 dels seus diputats no han votat, entre aquests l’alcalde de Lleida, el de Tarragona, o el vilanoví Joan Ignasi Elena. En contra també hi ha votat el PP i Ciutadans. <br />Una hora desprès de la votació s’ha fet una concentració davant de l’Ajuntament de Vilafranca en suport a la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya en la que hi han participat un centenar de persones.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: