Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig, veina de l’ADEG

L’escriptora, compositora i vocalista, Anna Roig, ingressarà a la galeria de personatges que composen la comunitat dels "Veïns de l’ADEG".<br />

<br />La santsadurninenca serà la "Veïna" del Bigoti Vermell. Aquest és el títol de la gira que tot just acaben de finalitzar l’Anna Roig i l’Ombre de tot chien fa un parell de setmanes, a l’Auditori de Vilafranca.

<br />La jove intèrpret participarà com a convidada especial en la propera reunió d’escala del cicle dels Veïns de l’ADEG, el divendres 25 de gener, a dos quarts de nou del matí, a la seu de Vilafranca, al carrer de la Beneficència. La trobada té el pretext de compartir un bon cafè i fer-la petar una estona, tot just l’hora d’esmorzar.

<br />Veïns de l’ADEG és una iniciativa de format lleuger, sempre a primera hora del matí d’un divendres qualsevol, una vegada al mes; no massa gent, amb un cafè, ambient distès i poca cosa més. Com a convidats especials, els visiten personatges de tots els àmbits de la ciència, la tècnica, la cultura, les arts, la política o la comunicació, tots Veïns del Penedès i el Garraf que, per la seva activitat i els seus coneixements, tenen coses a dir i experiències per explicar.   Hi pot assistir tothom que ho vulgui; tan sols cal confirmar-ho abans al telèfon 902 106 700. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: