Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues aprova el seu pressupsot per unanimitat

El Ple Extraordinari de Sant Cugat Sesgarrigues aprova per unanimitat el pressupost per el 2013, de poc més d’1 milió i mig d’€

El ple es va celebrar el 19 de desembre, i va servir per aprovar un pressupost d’1 milió 575.000 €, i que segon remarquen des de l’Ajuntament compleix amb tots els requisits i controls que estableix la llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera. Uns requisits que se centren en l’estabilitat i veure si el pressupost genera capacitat o necessitat. Des de Sant Cugat expliquen que generen capacitat, ja que els ingressos no financers són superiors a les despeses no financeres. Hi ha també la regla de la despesa, que ha de ser raonable i assolible, marcant bàsicament un màxim de creixement respecte l’any anterior. A Sant Cugat la taxa és fins i tot negativa. I finalment l’objectiu del deute, amb un màxim de 75% dels ingressos corrents liquidats. En el cas de Sant Cugat, l’objectiu del deute és del 12%.<br /> Des de l’Ajuntament de Sant Cugat es remarca també que haver aconseguit bona part del finançament per a les inversions possibilita que el 2013 que l’Ajuntament es pugui plantejar entre altres executar les obres de recuperació de les Fresqueres de la Plaça de l’Església, millorar la senyalització del municipi i arranjar el Pati de l’Escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: