Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Terra d’oportunitats" a Gelida

Projecció a Gelida del documental Terra d’oportunitats del filòsòf i professor de l’Institut de Gelida Roger Roca

El proper diumenge, 16 de desembre, el Centre Cultural Municipal acollirà una activitat programada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida consistent en la projecció del documental Terra d’oportunitats, escrit i dirigit pel filòsof i professor de l’Institut de Gelida Roger Roca, i un col•loqui amb tast de vins produïts a la cooperativa d’integració social L’Olivera, de Vallbona de les Monges, a l’Urgell. La projecció del documental començarà a les 12 del migdia, mentre que el col•loqui i tast de vins produïts a la cooperativa d’integració social L’Olivera s’iniciarà a la una. <br />Terra d’oportunitats és una coproducció de Televisió de Catalunya i la productora Séptimo Elemento, que mostra amb molta humanitat i amb gran qualitat formal com l’elaboració de vins i olis obre possibilitats de futur a un poble rural de la Catalunya interior i a les persones amb dificultats que ocupa, principalment discapacitats psíquics. <br />El documental ha estat guardonat amb diversos premis, entre els quals destaca el Gran Premi Oenovidéo 2012, el festival internacional més prestigiós sobre cinema vinculat al món del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: