Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazz a Moja

Aquest divendres s’estrena el "TapaJazz" de Moja

Amb el doble propòsit de dinamitzar la vida cultural del poble i treure profit social al Local Nou, la Comissió de Festes de Moja va ampliant el calendari d’actes lúdics que organitza. Un bon exemple d’això serà aquest divendres 14 de desembre, amb una iniciativa que connecta amb activitats arrelades a la comarca que inclouen el jazz.<br />En aquesta primera edició del "TapaJazz" actuarà al Local Nou, a dos quarts de 10 de la nit, el Marc Laguna Quartet. L’entrada, al preu de 5 euros, dóna dret a una copa de cava. La Cassoleta de Sant Jaume oferirà als assistents una àmplia gamma de tapes selectes a preus assequibles, mentre que el cava és gentilesa de Cavas Hill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: