Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Homenatge a Marià Tutusaus

El Camp de Futbol d’Olesa de Bonesvalls passarà a dir-se ‘Marià Tutusaus’ a partir d’aquest diumenge

Aquest diumenge, aprofitant el partit de la dotzena jornada de la quarta nacional que disputarà l’Olesa Bonesvalls CF contra Les Cabanyes, tindrà lloc un acte d’homenatge a Marià Tutusaus, qui durant més de 40 anys va ser el president de l’entitat. L’acte consistirà en la descoberta d’una placa per la qual el Camp de Futbol passarà a dir-se ‘Marià Tutusaus’, un reconeixement a l’esforç i la dedicació durant més de quatre dècades de qui fins fa dos anys va ser president del club.<br />A banda de l’homenejat i la seva família, l’acte, que tindrà lloc a 2/4 de 12 del migdia, comptarà amb la presència de l’alcalde, Enric Ases; el regidor d’esports, Jordi Ramos; el president del club, José Luís Rodríguez; i un representant del bisbat, titular del terreny. A l’acte també hi han estat convidats la resta de regidors de l’Ajuntament i totes les entitats del poble.<br />Marià Tutusaus, que actualment té 87 anys, va ser el president de l’Olesa durant més de quaranta anys, en els quals va destacar la seva labor per tirar el club sempre endavant, mantenint-lo sempre dins de les federacions corresponents i impulsant el camp de futbol que a partir de diumenge portarà el seu nom. Tutusaus també va ser alcalde d’Olesa durant 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: