Dissabte, 26 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC exposa per què no està d’acord amb el pressupost

El PSC demana a l’equip de govern de Vilafranca que retiri la proposta de pressupost o hi votarà en contra.

El grup municipal socialista esgrimeix dos tipus d’arguments per a justificar aquesta decisió. D’una banda, el poc compliment dels acords al qual van arribar l’any passat en matèria de pressupost, d’equipaments i de polítiques per pal•liar els efectes de la crisi. I, de l’altra, una proposta de pressupost que no emprèn "mesures excepcionals pels moments excepcionals que estem vivint". En definitiva, el PSC creu que el pressupost de Vilafranca és similar al de l’any passat però la situació real de la gent és pitjor, per tant el pressupost s’hauria d’adaptar a aquesta realitat.

El PSC ha volgut remarcar que el darrer any i mig del nou mandat municipal han donat confiança a l’equip de govern, segons diuen, "amb responsabilitat i moltes vegades en solitari, respecte altres grups de l’oposició". Però, en els darrers mesos, afirmen que s’han sentit poc implicats i han trobat a faltar "voluntat de diàleg per resoldre temes que ja s’havien acordat".

Les propostes concretes dels socialistes pel pressupost passen per promoure la formació i la incorporació en el mercat laboral de les persones en atur, articular un compromís social per al manteniment de la qualitat dels serveis públics, defensar el dret a l’habitatge o generar iniciatives per a la consolidació i reactivació de l’activitat econòmica a la ciutat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: