Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert Nadal a La Granada

L’Escola de Música de l’Alt Penedès oferirà el seu concert de Nadal el proper 22 de desembre, al Centre Cívic de la Granada

El 22 de desembre, a les 12 del migdia, al Centre Cívic de la Granada, els alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès oferiran el tradicional Concert de Nadal.<br />En la primera part del concert, els nens i nenes de 4 a 7 anys de les 8 aules de l’EMAP, acompanyats pel grup instrumental dels professors, interpretaran cançons nadalenques clàssiques.<br />A la segona part, el grup de cant coral interpretarà cançons com "Penso en tu", de Pastora; "Caga tió", dels Gossos; "Aquelles nits de Nadal", de Gerard Quintana, i una versió de "Aquí és Nadal i estic content", del grup La Pegatina, entre d’altres.<br />L’Escola de Música de l’Alt Penedès és un projecte promogut pel Consell Comarcal en col•laboració amb els ajuntaments de les Cabanyes, la Granada, Pacs, el Pla, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe i Torrelavit.<br />L’entrada al Concert és gratuïta. L’EMAP oferirà la possibilitat als assistents de fer un donatiu voluntari que es destinarà íntegrament a la Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra el càncer.<br />Paral•lelament al concert, el Centre Cívic de la Granada acollirà una exposició de dibuixos de temàtica nadalenca dels alumnes de l’Escola de Música. Els dibuixos es van fer per escollir-ne un per al cartell del concert de Nadal; l’autor d’aquest dibuix és Dídac Guevara, d’11 anys, alumne de clarinet de Sant Llorenç d’Hortons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: