Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de Nadal a Sant Sadurní

L’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní oferirà el seu concert de Nadal el dia 21 a l’Església

El Concert de Nadal d’aquest 2012 serà el dia 21, a dos quarts de set de la tarda, a l’Església parroquial. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de tots els cursos cantaran Nadales i els dels tallers instrumentals i el conjunt instrumental interpretaran algunes peces.<br />Però l’Escola de Música ja ha iniciat les activitats que cada any prepara per les festes nadalenques amb les audicions que van començar aquest dilluns i s’allargaran fins el dia 20. Cada tarda a les 7 els alumnes interpreten amb els seus instruments aquelles peces musicals que han preparat durant el trimestre, de manera individual o en grups, davant de les seves famílies i amics, tot i que l’entrada està oberta a tots aquells que hi vulguin assistir.<br />Aquest diumenge, a la 1 del migdia i a la Sala d’Actes de l’Escola de Música, els professors i professores oferiran un concert en benefici de l’IAN, el nen sadurninenc malalt de neuroblastoma pel qual Sant Sadurní s’ha lliurat de ple. L’entrada serà un donatiu de 5 euros i els infants hi entraran gratuïtament.<br />I el dimarts 18 de desembre, a les 6 de la tarda, Concert de Nadales a la Casa dels Avis. Els alumnes més petits de l’Escola aniran a felicitar el Nadal als nostres grans i els oferiran les seves nadales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: