Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès organitza el Programa de Concerts Solidaris

L’Obra Social de Caixa Penedès organitza el Programa de Concerts Solidaris en benefici de diverses entitats assistencials de Vilafranca i comarca. <br />

<br />De gener a maig de 2013 s’organitzarà un total d’onze concerts benèfics.

<br />El primer concert serà el d’Any Nou el "Gran Gala Strauss” amb l’Orquestra Filarmònica d’Astana a Vilafranca.

<br />L’actuació musical tindrà lloc al Teatre Casal de Vilafranca el divendres 4 de gener, a les nou del vespre, i les localitats ja estan disponibles al portal de venda d’entrades online de Caixa Penedès, www.topticket.cat.

<br />La recaptació del concert, amb un donatiu de 20 euros, és a benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu, pel projecte de recerca en malalties neurològiques infantils.

<br />Durant el mes de gener s’oferiran tres concerts més. El 13 de gener tindrà lloc el concert de Corda&Orgue “Pau Casals in Memoriam” que anirà a càrrec de Jaspen Ensemble amb l’organista Silvia Márquez, la violoncel•lista Lucy Scotchmer i Oscar Argüelles amb el chalumeau. Aquest concert se celebra l’any que es commemora el 40<br />aniversari del traspàs de Pau Casals.

El dia 25 del mateix mes tindrà lloc el Concert Cant Coral de l’Escolania de Montserrat a la Catedral de Sant Feliu de Llobregat i el 27 de gener, a l’Auditori Caixa Penedès- Fòrum Berger Balaguer, tindrà lloc un concert de piano interpretat per IIya Maximov, guanyador del 43è concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya.<br />Durant els mesos de febrer i març l’Auditori de Caixa Penedès acollirà quatre concerts.

<br /><br />l dia 10 de febrer Gerard Quintana i Jordi Batiste amb el grup “Els miralls de Dylan” presenten el seu nou espectacle “Tornarem a ser lliures”. Seguidament, l’orquestra Cambra de l’Empordà presentarà el “Concert quatre estacions de Vivaldi” el 24 de febrer. El 10 de març hi haurà un concert acústic en el qual la cantant i actriu Elena Gadel presentarà el seu primer disc en solitari “Tocant fusta”. El 24 de març Terrassa Òpera Còmica  portarà un espectacle líric “El duo de l’africana” amb dosis  còmiques i teatralitzades.<br />El 13 d’abril al Teatre Casal de Vilafranca el grup “The London Community Gospel Choir” realitzaran un concert espectacle de gospel i clàssics del pop. El 21 d’abril será el torn de Lluís Coloma Trio i August Tharrats que recrearan els duets que van populitzar el Boggie Woogie als anys 40.<br />El darrer concert d’aquest cicle serà a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca el 17 de maig a càrrec de l’Escolania de Montserrat. L’Obra Social de Caixa Penedès destinarà la recaptació aconseguida en tots els concerts a entitats que treballen amb l’educació especial, l’assistència social i el lleure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: