Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tardà fa campanya al Penedès

El diputat d’Esquerra Joan Tardà diu a Vilafranca que s’ha d’evitar el desballestament de l’estat del benestar.

Tardà ha estat aquest divendres de visita per les comarques penedesenques per conversar amb els ciutadans i ha constatat que són molts els que encara no tenen clar a qui destinaran el seu vot. Pel diputat d’Esquerra Republicana al Congrés, es tracta d’un fet normal tenint en compte que Catalunya afronta, diu, un moment decisiu que no es tornarà a repetir.

Tardà ha demanat el vot per ERC prometent que els republicans són la garantia de que es convocarà un referèndum abans de dos anys. I ha dit que als catalans no els convé, en cap cas, una majoria absoluta de Convergència i Unió. També ha insistit en què les esquerres no poden permetre el que ha anomenat "desballestament de l’estat del benestar", amb retallades constants a l’educació i la sanitat públiques, el sistema de pensions en perill i un intent de consolidar un nou model de relacions laborals en detriment dels treballadors. El diputat, però, relaciona aquesta lluita amb la sobirania nacional.

Tardà ha comparat l’actual situació davant la crisi amb una guerra que, segons diu, estem perdent si no fem res al respecte. El diputat republicà ha completat el seu dia de campanya al Penedès a Sant Sadurní, després de passar per l’Arboç i per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: