Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport als estudiants

La CUP de Vilafranca es solidaritza i dóna el seu suport als estudiants identificats durant la jornada de vaga del passat dia 17 d’octubre

A través d’un comunicat la CUP mostra públicament el seu suport als 6 estudiants que van ser identificats per la policia municipal de Vilafranca durant la jornada de vaga del passat 17 d’octubre.<br />Apunten que, com ja havien manifestat durant la tramitació de l’Ordenança de Civisme, s’ha vist com aquesta castiga i persegueix als col•lectius que lluiten, en aquest cas, contra les retallades del govern de CIU en el sector de l’ensenyament, i es mostren rebels i lluitadors en contra de la política econòmica del govern de la Generalitat.<br />Continuen afirmant que els motius que al•lega el govern municipal de CIU no justifiquen en cap cas la possible sanció econòmica que patiran les famílies dels estudiants identificats.<br />Demana la CUP als estudiants i a totes aquelles persones que es volen manifestar per defensar uns serveis públics, que continuïn en la seva lluita i no es deixin atemorir per aquestes sancions, a les quals, la CUP donarà el suport jurídic necessari, perquè quedin arxivades i no siguin aplicades.<br />Per acabar adverteixen al govern municipal de CIU, que des de la CUP continuaran la lluita al carrer i al ple municipal, en contra de les retallades socials practicades pel govern de la Generalitat i de l’Estat. El govern municipal haurà d’escollir diuen, entre donar suport a la ciutadania i els seus drets o donar suport a les retallades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: