Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sis places de reforç escolar

Una empresa de formació vilafranquina ofereix reforç escolar gratuït a alumnes de primària derivats per Càritas i Creu Roja.

L’Acadèmia 3.0, una empresa de formació de Vilafranca, ha signat un conveni amb Càritas Interparroquial i Creu Roja Alt Penedès pel qual es compromet a oferir reforç escolar a sis nois i noies que ho necessiten. Aquest reforç ja s’està fent des de fa unes setmanes, els divendres de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre, amb bons resultats fins al moment, segons els responsables de l’acadèmia.

Els nois i noies són alumnes d’educació primària i provenen de famílies amb pocs recursos. En el cas de Càritas, ja participaven al reforç escolar que ofereix l’entitat i que dóna servei a una seixantena de nens i nenes. Pel que fa a Creu Roja, són fills de famílies a les quals atén l’entitat.<br />El conveni implica un compromís que s’allargarà fins al mes de juny amb possibilitats d’estendre’l al curs vinent.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: