Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova placa identificadora amb realitat augmentada i codi QR a Subirats

El Patronat de Turisme de Subirats està distribuint entre les empreses turístiques del municipi una nova placa identificadora de la marca ‘Subirats Capital de la Vinya’ per tal de col.locar-la a l’entrada dels seus establiments. 

<br />
Aquesta placa consta d’un codi bidimensional QR que serveix per facilitar l’accés a l’adreça d’internet, www.turismesubirats.cat, mitjançant telèfons mòbils. La principal novetat d’aquest nou element promocional és la capacitat d’oferir realitat augmentada.

A banda de la promoció exterior, un dels objectius principals de la innovadora iniciativa és la cohesió interna del municipi gràcies a la projecció turística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: