Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Xató torna a les comarques penedesenques amb el xef Fermí Puig com a ambaixador

Un any més, les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf han donat el tret de sortida a la seva proposta gastronòmica de referència, la Ruta del Xató.

La iniciativa arriba aquest any a la setzena edició amb l’objectiu de seguir impulsant els atractius d’aquests territoris a través de la seva recepta més internacional. La ruta té com a parades els municipis d’El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Sitges i Calafell i es fa des d’aquest mes de novembre fins a l’abril. Aquest any l’ambaixador de la iniciativa és el xef Fermí Puig que substitueix el també cuiner Joan Roca.
La principal novetat d’aquesta setzena edició és el sorteig de 48 xatonades per a dues persones, entre totes aquelles que degustin aquest plat en algun dels restaurants de la ruta. Durant la presentació de la nova temporada els seus responsables han posat de manifest que tot i la complicada situació econòmica la ruta es torna a reivindicar com un dels referents a tot l’estat pels anys que fa que se celebra i també pel nombre de propostes que inclou. <br />Des de Vilafranca, la presidenta del Patronat de Comerç i Turisme Maria Dolors Rius destacava el valor dels productes de proximitat ara més que mai.

La setzena edició de la Ruta del xató es presentava aquest dimarts al migdia al Palau Robert de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: