Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH també es manifesta

Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès han realitzat diverses accions de protesta al llarg del matí i s’han sumat a la manifestació de la vaga general del migdia.<br />

<br />Unes quaranta persones de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca han fet notar les seves queixes i reivindicacions manifestant-se pels carrers del centre de Vilafranca i davant de diferents oficines bancàries de la Vila. El seu portaveu, Josep Àngel Gallegos, explica que com a col.lectiu social s’han volgut sumar a la convocatòria de vaga general. En relació als darrers moviments de les entitats bancàries i a les reunions d’última hora mantingudes entre el PP i el PSOE des de la plataforma es mostren molt recelosos i estan convençuts que es tracta només d’una operació de maquillatge. Josep Àngel Gallegos veu positiu que es produeixin reaccions però també hi veu aspectes negatius. Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca destaquen com a element més positiu la resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que pot comportar la suspensió de les execucions hipotecàries, fins i tot amb efectes retroactius, fent que algunes famílies puguin arribar a recuperar els seus habitatges.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: