Dilluns, 9 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fassina forma 15 joves com a professionals de l’hostaleria

El servei de Foment de l’Ocupació de Vilafranca ha iniciat, a les instal•lacions de La Fassina, un programa de qualificació professional inicial (PQPI) amb l’objectiu de formar professionalment joves d’entre 16 i 25 anys, que vulguin adquirir experiència professional en l’àmbit de la cuina i els serveis de restaurant i bar.

Aquesta formació ha de permetre una incorporació posterior al món laboral i l’accés als Cicles Formatius de Grau Mig. Un total de 15 alumnes participen d’aquest programa, formant-se com a auxiliars d’hostaleria en les especialitats de cuina i serveis de restaurant i bar. El curs té una durada de 925 hores de formació teòrica i pràctica, de les quals 216 són pràctiques en empreses del sector ubicades a la comarca de l’Alt Penedès.

Des de Foment de l’Ocupació es treballa amb l’objectiu de proveir el sector empresarial de Vilafranca i la comarca, de perfils professionals ben preparats, tant per a petits negocis de restauració com per a qualsevol empresa relacionada amb l’hostaleria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: