Divendres, 12 de setembre de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa la segona edició del PQPI de Cuina i càtering Mancomunitat de l’Alt Penedès

És un curs caracteritzat pel fet que els alumnes poden posar en pràctica els coneixements adquirits en alguns establiments de restauració de la vila, que col•laboren amb el projecte, que compta també amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.<br />

La positiva experiència del curs passat ha fet que els organitzadors del curs, que enguany té 16 alumnes matriculats, es proposi millorar els resultats de l’any passat, que van satisfer molt tant als organitzadors com a les persones que van fer el curs.<br />Per aquest curs 2012-2013 continuen les dues empreses que van iniciar el projecte en la primera edició, Picarolo i Cal Blay, que a més de professionals per a les classes de l’alumnat, cedeixen per a la formació les seves instal•lacions. S’incorpora l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, que ha facilitat la col•laboració de dos professors del centre que impartiran una Unitat Didàctica del currículum i un taller d’Anàlisi Sensorial. L’Albert Carafí, de Pastisseria Carafí, impartirà un mòdul de rebosteria i en Francesc Medall, cuiner format a Estat Units, completarà l’equip de professionals.<br />Una altra de les novetats és la col•laboració del supermercat Esclat que ha facilitat als alumnes l’accés al seu espai per conèixer les característiques dels productes secs i frescos, així com dels processos de recepció, emmagatzematge i conservació de les mercaderies. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: