Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissabte a les set a Cal Figarot tindrà lloc l’acte “Catalunya: nou Estat de la Unió Europea

El futur és nostre!”, organitzat per Reagrupament, i amb la participació del Cercle català de Negocis. <br />

Aquest acte estarà dirigit a aportar arguments clars i sòlids respecte als beneficis econòmics i socials de l’estat propi i a informar sobre les vies de reconeixement per part de la Unió Europea. Hi intervindran com a ponents Josep Sort, professor de Ciències Polítiques de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i membre de Reagrupament, i Marta Conejos, empresària i membre del Cercle Català de Negocis. Posteriorment, i prèvia inscripció, es celebrarà un sopar a Cal Figarot, obert a tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: