Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell del Cava al Great Match de NY i Portland

El Consell Regulador del Cava ha organitzat, al costat de l’Institut de Comerç Exterior, un seminari sobre el cava en el marc del Great Match de Nova York i Portland.

Aquest esdeveniment proporciona als importadors americans de vins espanyols un escenari òptim per a la presentació en exclusiva dels seus productes per tal d’ampliar la distribució dels vins i caves al país.

Els seminaris van tenir lloc els dies 24 i 29 d’octubre amb l’ objectiu de mostrar a compradors, patrocinadors i mitjans de comunicació la qualitat i versatilitat del cava.<br />A Nova York, l’acte va comptar amb la presència de l’ambaixador d’Espanya als Estats Units, Ramón Gil-Casares.

El cava va vendre als Estats Units més de 17,3 milions d’ampolles l’any passat i segons les últimes dades, és el quart país importador de cava.  Els caves que més es consumeixen als Estats Units són els bruts, els rosats i reserves que envelleixen llargs mesos a l’ampolla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: