Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, 8è Subirats Tasta’l, la Mostra de vins, caves i productes de la terra

Organitzat per l’Ajuntament de Subirats, amb la col•laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona, la 8a edició de Subirats Tasta’l se celebra diumenge d’11 del matí a 3 de la tarda, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. 

L’atracció d’aquesta fira enograstronòmica rau en la seva autenticitat ja que tots els expositors ofereixen directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los, adquirint els tiquets degustació.  <br />
Enguany destaca la incorporació de la restauració per complementar el tast de vins i caves com explica la regidora de turisme, Maite Catasús.

A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi haurà activitats i accions paral.leles com l’actuació del grup musical Tallaferro, un taller infantil de xapes o l’exhibició de l’ADF local.

L’assistència al Subirats Tasta’l creix cada any més enllà de les nostres comarques i aquest 2012 han posat l’accent en l’àrea metropolitana, segons Catasús.

Aquest diumenge, Subirats Tasta’l tornarà a ser un excel•lent aparador dels vins i caves del municipi i punt de trobada dels professionals del sector de l’elaboració i de la gastronomia local, així com dels productes agrícoles.

Des de Subirats confien que la visita al Subirats Tasta’l es completi recorrent les Rutes Vitivinícoles de Subirats i tastant els millors productes del territori. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya perquè és el municipi català amb més superfície dedicada a aquest conreu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: