Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concurs de cartells per les Festes de Sant Raimon

La Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2013 ha donat a conèixer el lema de les properes festes d’hivern de Vilafranca: Escalfa l’hivern!. <br />

<br />Amb l’anunci del lema, també ha obert la convocatòria del concurs de cartells d’entre els quals s’escollirà la imatge que servirà per fer difusió de les festes que tindran lloc del 7 al 27 de gener. <br />L’objectiu del cartell és fer difusió de les Festes. Les obres seran de mida aproximada DIN A-3 i s’hauran de lliurar en suport digital i muntades sobre cartró ploma mida A3, per tal de poder-les exposar. Es poden lliurar fins el 20 de novembre al Servei de Cultura ubicat a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: