Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Algèria sense pors es presenta a Ceret

La periodista penedesenca Rosa Vendrell presenta el llibre de viatges “Algèria sense pors”, a Ceret, aquest dissabte.<br />

<br />La professora de català, Josephine Carles, a qui l’autora ha conegut casualment aquest estiu, ha promogut aquesta presentació del llibre sobre Algèria, en el marc de les activitats dels cursos de català a Ceret. Per donar mes ressò a l’acte, la Mediateca de Ceret es qui organitza la xerrada de la Rosa Vendrell, que com sempre, s’acompanya de fotografies, vídeos i objectes dels 13 viatges per terres algerianes. La presentació coincideix amb l’any del 50 aniversari de la independència d’Algèria.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: