Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4.500 persones han passat per la Funifira de Gelida

La 3a edició de la Funifira, celebrada aquest cap de setmana, ha superat les expectatives. Un total de 4.500 persones, aficionats i públic en general, van passejar pels estands del pavelló firal dedicat al maquetisme i l’oci ferroviari, que aquest any comptava amb 25 expositors. 

L’altre pol d’atracció, la fira gastronòmica i la mostra de vins i caves, va vendre al voltant de 2.000 tiquets de vins i caves i 3.750 de degustació de plats cuinats, embotits i postres. La fira, que va obrir les seves portes divendres al vespre, va aplegar un total de 17 restauradors i elaboradors.
Per l’alcalde de Gelida, Lluís Valls, aquesta tercera edició ha consolidat la Funifira com a element de dinamització econòmica i turística del municipi.

Durant tot el cap de setmana, els dos vagons del funicular de Gelida van cobrir el trajecte entre l’estació i el centre de manera gratuïta, convertint-se en la modalitat d’accés escollida per una gran majoria dels visitants que van arribar a Gelida.

L’alcalde ha aprofitat l’èxit de la Funifira per defensar la necessitat de recuperar el Funi. Actualment el Funicular de Gelida només funciona els caps de setmana i en dates especials com Santa Llúcia.

Enguany, coincidint amb la celebració de la Funifira, un grup de comerciants també va convocar la I Fira de Botigues al Carrer amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: